Bel mij
terug!
Terug

De opdracht

Twee influencers, één bedrijf. Maar hoe profileer je op een creatieve manier een bedrijf dat zich richt op de groei van bedrijven in social media? Social Nomads schakelde onze hulp daar bij in. Samen hebben we de profilering bepaald en de visuele identiteit opgezet.

  • Logo
  • Visuele identiteit
  • Website/Webshop
  • Online marketing
Social_Nomads_symbol_dark-Peach

Kleurrijke en vloeiende identiteit

Social Nomads is een social media agency opgezet door social influencers. Voor dit hippe bedrijf hebben wij de gehele visuele identiteit opgezet alsmede de website.

Het bedrijf

Social Nomads is een bedrijf dat gevestigd is in Amsterdam. Ontstaan in 2018 is het bedrijf nog hartstikke fris en jong, maar zeker niet minder ervaren. Met twee man sterk en een gigantisch netwerk om zich heen, hebben ze tientallen tevreden klanten aan zich weten te binden.

Het resultaat

De kracht van Social Nomads is het werken met iconische beelden. Dit is als uitgangspunt gebruikt voor de visuele stijl. Het resulteert in een spannende, dynamische vormgeving die breed ingezet kan worden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je zelf ook met je branding en strategie aan de slag? Neem dan contact met ons op! Dan kunnen we samen kijken hoe we jouw bedrijf kunnen positioneren.